Broschyrer, visitkort, kopiering, roll-ups, foldrar, baneroller

Trycksaker

Detta är dom vanligaste trycksakerna som vi levererar.

Visitkort är en av de viktigaste trycksakerna att ha för att visa och sälja sig själv till andra. Vi trycker visitkort snabbt på bra papper efter önskemål. Vi kan också utforma/designa original om ni saknar det. Vanligaste måttet på visitkort är 90 x 55 mm.
Alla företag borde ha kuvert med sin logga på. Det är ett enkelt sätt att se proffsigare ut till sina kunder. Vi trycker på alla slags kuvert, både små och stora upplagor.
Snygga brevpapper kan få tråkiga dokument att se intressantare ut. Ett smidigt sätt att få ert företags information och logga på alla era brev och dokument utan att ni behöver skriva ut det i färg själva varje gång. Printas oftast på vanligt 80 gr eller 90 gr papper.
Flyers/infoblad är ett enkelt och billigt sätt att nå fram med budskap snabbt till många. Vi använder ett halvblankt papper för ett proffsigt utseende. Vanligaste formatet är A5 men vi utgår självklart från era önskemål.
Ska ni sprida ett temporärt budskap som lätt ska synas så är affischer ett bra alternativ. Vi gör affischer både för inomhus- och utomhusbruk i vilket format ni önskar. Vi gör även plakat för t ex studentfirande m m. Vanligaste måtten är 50 x 70 cm och 70 x 100 cm.
Broschyrer/foldrar är ett alternativ till flyers om ni har mer information än vad som får plats på ett ark. Dessa trycks också på halvblankt papper för samma proffsiga känsla och formatet brukar vara A4 alt A5 och minsta antal sidor är 4.
Vill ni synas på andra ställen än på papper kanske klistermärken/dekaler kan vara ett alternativ. Vi trycker klistermärken/dekaler som kan appliceras där ni önskar, både för långvarigt och kortvarigt bruk.
Ska ni ställa ut på mässa? Då kanske ni vill ha en roll-up för att ert budskap ska nå ut snabbt och effektivt. Våra roll-ups levereras tillsammans med kassett och stativ.
För att synas bättre utomhus kan en banderoll vara ett alternativ. Vi trycker banderoller med öljetter som håller att sitta utomhus i alla väder och i storlekar efter era önskemål.

Några exempel

Nedan finns några exempel på trycksaker som vi levererat.

Trycka flyers
Trycka visitkort
Trycka foldrar
Trycka klistermärke
Trycka kalendrar
Trycka foldrar